چگونه سرعت سایت وردپرسی را افزایش دهیم؟

چیزی بدتر از یک وب‌سایت کم‌سرعت نیست. تحقیقات نشان داده که بازدیدکنندگان وقتی با یک وب‌سایت کم‌سرعت مواجه می‌شوند در عرض چند ثانیه از سایت خارج می‌شوند، مخصوصا اگر روی گوشی تلفن همراهشان سایت را باز کنند. سرعت ‌بالای وب‌سایت، علاوه بر اینکه تجربه کاربری بهتری فراهم می‌کند، نرخ تبدیل‌ را هم افزایش می‌دهد. اما سوال اینجاست که چگونه سرعت سایت وردپرسی را افزایش دهیم؟
گوگل از سال 2010 از سرعت وب‌سایت به‌عنوان یک فاکتور مهم رتبه‌بندی در دسکتاپ استفاده می‌کند که از جولای 2018 در جستجوی موبایل هم همین روند به کار گرفته می‌شود. با توجه به اینکه قسمت عمده جستجوها در حال حاضر از طریق گوشی هوشمند انجام می‌شود، سرعت وب‌سایت باید در موبایل حتما بهینه باشد.

با توجه به همه این عوامل، همیشه باید عملکرد وب‌سایت خود را بهینه کنید. اگر واقعا افزایش سرعت وردپرس برایتان یک مسئله جدی است و می خواهید موفقیتی را از آن سایتتان کنید، حتما باید رویکرد جامع و استانداردی را در نظر بگیرید.

افزایش سرعت وبسایت
طبق تحقیقاتی که شرکت Akamai در این زمینه انجام داده است، 47 درصد بازدیدکنندگان سایت انتظار دارند سایت شما در 2 ثانیه یا کمتر بارگذاری شود. اگر مدت زمان بارگذاری سایت بیش از 3 ثانیه شود، 40 درصد از کاربران، سایت شما را ترک می‌کنند. خیلی بی‌رحمانه است نه؟!
علاوه بر این، هر ثانیه که سایت شما دیرتر بارگذاری شود، 7 درصد کاربران صفحه سایت شما را می‌بندند. اعدادی که ذکر کردیم اعداد قابل توجهی هستند؛ فرض کنید 2000 نفر می‌خواهند وارد سایت شما شوند اما زمان بارگذاری آن بیش از 3 ثانیه طول می‌کشد؛ همین باعث می‌شود حدود 1000 نفر سایت شما را ببندند و علاقه‌ای به دیدن سایت شما نداشته باشند!

تشخیص سرعت سایت
ابزارهای آنلاین رایگانی مانند Pingdom، WebPageTest، GTmetrix و Google PageSpeed Insights وجود دارند که به شما کمک خواهند کرد تا علت کند بودن سرعت بارگذاری وبسایت خود را تشخیص دهید به افزایش سرعت وبسایت کمک کنید.
در ادامه مواردی را بیان خواهیم کرد که برای بهبود عملکرد وبسایت‏تان باید حتما و همیشه در نظر داشته باشید.

با شرکت هاستینگ خود مشورت کنید
قبل از اینکه کاری انجام دهید، اول با شرکت هاستینگ خود مشورت کنید. از آن‌ها بخواهید بهترین سرویس برای اجرای وردپرس را به شما معرفی کنند تا هماهنگی خوبی با وردپرس داشته باشد. (هاست وردپرس) آن‌ها می‌توانند راه‌هایی را با توجه به سرویس‌های خود به شما پیشنهاد دهند تا باعث افزایش سرعت وبسایت شما شود. با این کار در وقت و هزینه خود صرفه‌جویی خواهید کرد.

یک افزونه Cache نصب کنید
یکی از راه‌های متداول افزایش سرعت سایت، استفاده از افزونه‌های کش مانند W3 Total Cache است. این افزونه‌ها آخرین نسخه نمایش سایت شما را ذخیره می‌کنند تا به کاربران در آینده نمایش دهند. این بدین معنی است که وردپرس لازم نیست هر دفعه که کاربر وارد سایت شما می‌شود، عملیات بارگذاری را از سر بگیرد. اطلاعات موجود در حافظه کش می‌تواند شامل تصاویر، فونت‌ها، فایل‌های فلش و کدهای HTML، CSS و JS باشد.

اشتراک گذاری:
مطالب زیر را حتما بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.